Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tjänsten, som är ett vikariat på heltid som längst till 2020-08-31, ingår i Varumärkesgruppen på Avdelningen för kommunikation och näringslivssamverkan på det centrala verksamhetsstödet (GVS) på KTH. Avdelningen består av drygt fyrtio medarbetare med fokus på bland annat utbildningskommunikation, forskningskommunikation, internkommunikation, evenemang och akademiska högtider, webb, press/media, alumnirelationer och näringslivssamverkan. Merparten av tjänsterna inom avdelningen är placerade på KTH Campus vid Valhallavägen.

Tjänsten ansvarar för (inkluderande analys, planering, genomförande och uppföljning) kommunikativt arbete för områdena alumni, näringslivssamverkan och fundraising. I ansvaret ingår framtagning av kommunikationsplaner, samordna och kvalitetssäkra kommunikationsinsatser samt operativt kommunikationsarbete genom exempelvis produktion av text, tryckt och digitalt innehåll.

I tjänstens arbetsuppgifter kan ingå ledning av eller arbete inom projekt relaterat till hanteringen av KTH:s varumärke.

Kvalifikationer

Utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande är ett krav.

Utbildning inom projektledning och/eller varumärkesarbete är meriterande.

Den sökande ska ha en god förmåga att strukturera och organisera sitt arbete, vara drivande och resultatinriktad mot uppsatta tidplaner och mål samt att arbeta med målgruppsfokuserade aktiviteter. 

Den sökande ska ha erfarenhet av arbete med projektledning och framtagning av kommunikationsplaner.

Den sökande ska vara bekväm i rollen som beställare från reklambyrå och ha kunskap om tillvägagångssätt för att kvalitetssäkra olika former av kommunikationstjänster hos byråer och underleverantörer.

Den sökande ska ha utmärkt muntlig och skriftlig språklig och stilistisk förmåga när det gäller svenska samt motsvarande goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande om den sökande har erfarenhet av att arbeta inom högskolesektorn, komplexa kunskapsdrivna organisationer eller myndighet.

Det är också meriterande om den sökande har någon form av arbetsledande eller coachande erfarenhet samt erfarenhet från att ha lett varumärkesutvecklande projekt i en organisation.

Den sökande bör vara stresstålig och ska ha lätt för att samarbeta med andra då arbetet innebär många kontakter såväl inom som utom KTH. Personliga egenskaper som värderas högt är att den sökande är ansvarstagande, självgående, resultatinriktad och administrativ. Vi ställer också höga krav på samarbetsförmåga

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0069
Kontakt
  • Gunilla Iverfelt, 08-790 69 46
Publicerat 2019-03-01
Sista ansökningsdag 2019-03-27

返回职位空缺页面