Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är genuint intresserad av design och utformning av digitala kurser/kursmaterial. Som kursdesigner inom e-lärande kommer du att tillhöra gruppen som arbetar med utveckling av digitala kurser (öppna onlinekurser och campusbaserad utbildning). Du kommer att arbeta i team med utveckling av nätbaserat/digitalt undervisningsmaterial och stötta KTHs lärare i att utforma kursuppgifter och informationsmaterial till kursdeltagare. Du kommer också att hålla i workshops och handledning för KTHs lärare samt bidra vid utvärdering och kursanalyser kopplat till digital kursutveckling.

I tjänsten ingår att tillsammans med andra och självständigt skapa kursmaterial och ge stöd till KTH:s lärare i hur digitala verktyg kan användas för att främja lärande. Vi arbetar tillsammans i team och du kommer att samarbeta med kollegor som representerar olika kompetens- och vetenskapsområden vilket gör att prestigelöshet och mycket god förmåga till teamarbete är en förutsättning för att arbetet ska fungera och att du ska trivas hos oss.

Tjänsten innefattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

  • I samarbete med andra designa digitala kurser och kursmoment
  • Självständigt skapa nätbaserat material som ska ingå i KTHs utbildningsutbud.
  • Arbetet kan också komma att innefatta stöd till lärare i att utforma videobaserat undervisningsmaterial så att det blir kommunikativt och pedagogiskt
  • Arbetet kan också komma att innefatta omvärldsbevakning och utvärdering inom digitalt kursutbud/ kursutveckling samt att hålla i utbildningsinsatser för KTHs lärare.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till kontinuerlig kunskapsutveckling där du är med och bidrar till arbetet med digitalisering av högre utbildning.

Tjänsten avser vikariat under 1 år med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du akademisk examen/kurspoäng om minst 140 hp inom antingen teknik/naturvetenskap eller pedagogik. Det är ett krav för tjänsten med pedagogisk utbildning om minst 30 hp/motsvarande en termin och det är högt meriterande om du har examen inom både teknik/naturvetenskap och pedagogik, exempelvis lärarutbildning med inriktning teknik. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både i tal och i skrift samt har god samarbetsförmåga.

Det är meritande om du har erfarenhet av att bidra i utvecklingsprojekt med inriktning mot e-lärande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och söker dig med god förmåga att genomföra projekt, både självständigt men främst i samarbete med andra och som trivs med att arbeta i en flexibel och dynamisk arbetsmiljö. Rollen kräver att du har god social förmåga och däribland förmågan att uppmuntra andra och se positivt på att hitta olika lösningar. Vi ser också att du är driven och välstrukturerad med god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2019-1036
Kontakt
  • Linda Barman (frågor om tjänsten), 08-790 70 85
  • Morgan Mickelsson (frågor om anställningen), 08-790 69 56
  • Maya Öberg (enbart HR-frågor), 08-790 76 53
Publicerat 2019-05-09
Sista ansökningsdag 2019-06-14

返回职位空缺页面