Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Utbildningskansliet på skolan för industriell teknik och management söker just nu en utbildningsadministratör.

Som utbildningsadministratör är du en viktig person inom administrationen. Genom resultatrapporteringen är du den som i slutändan ser till att studenterna får sina resultat rapporterade och att institutionen får sina medel för genomförd kurs.

Arbetet innefattar studieadministrativa arbetsuppgifter inom grund- och forskarutbildningen såsom kursregistrering, resultatrapportering, omprövning av betyg, administration av examensarbeten, behörighetskontroll i kurser, administrera inrättande av nya kurser och ändring av befintliga kurser. Vidare ingår tillgodoräknande av del av kurs samt administration av masterprogram. Du kommer att ha många kontakter med lärare och studenter, främst via e-post. Arbetet kan även komma att innefatta deltagande i olika projekt.

Som medarbetare på Utbildningskansliet arbetar man inte bara för sin egen grupp och sitt eget arbete utan stöttar även övriga funktionsgrupper och andra enheter inom administrationen. Framför allt med kortare uppdrag vid enstaka tillfällen när andra grupper har exempelvis hög arbetsbelastning.

Utbildningsadministrationen på skolan är centraliserad till utbildningskansliet, som i dagsläget består av drygt 20 medarbetare. Utbildningskansliet är i sin tur indelad i mindre funktionsgrupper, där du kommer att tillhöra en grupp med 5-6 administratörer. Vi sitter i fräscha lokaler i Stockholm på vårt campus vid Valhallavägen.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för tjänsten ska du ha fullgjort en gymnasieutbildning. Vidare har du en mycket god datorvana med goda kunskaper om Office paketet, samt mycket god vana att arbeta i administrativa stödsystem. Du har en mycket hög administrativ förmåga och servicekänsla. Eftersom vi har såväl svensktalande som internationella studenter, har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utbildningsadministration från universitet/högskola, samt erfarenhet av det studieadministrativa systemet Ladok.

Som person är du mycket noggrann och ordningsam. Som en del i din service har du hög effektivitet i ditt arbete, där du stöttar lärarna med snabb och professionell service. Du har en naturlig förmåga att på ett trevligt och förtroendeingivande sätt hantera olika personer, från studenter till professorer, när du hjälper dem att lösa deras olika problemställningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2019-1467
Kontakt
  • Henrik Sahlström, chef utbildningskansliet, 08-790 63 11
  • Maya Öberg, personalhandläggare (endast HR frågor), 08-790 76 53
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-08-22

返回职位空缺页面