Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Skolan för teknikvetenskap söker en internationell koordinator till vårt utbildningskansli.
Utbildningskansliet består av studievägledare, internationella koordinatorer, programhandläggare samt kanslichef, och fungerar som en stödfunktion till studenter och lärare inom skolan.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara och koordinera arbetet kring inkommande utbytesstudenter och inkommande dubbeldiplomstudenter. I arbetet ingår information inför studenternas ankomst till KTH, antagning, mottagning, uppföljning och mottagning i utbildningskansliets expedition. Ingå i nätverk och grupper som driver internationella frågor är också en del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi vill att du har relevant akademisk utbildning, och erfarenhet av att arbeta med administration/handläggning på en myndighet, helst inom högskola eller universitet. God förmåga att organisera och koordinera samt mycket god social och administrativ kompetens. Arbetet kräver dagliga internationella kontakter och du måste behärska flytande engelska och svenska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du bör vara en van datoranvändare som lätt kan sätta dig in i och använda olika administrativa system. Erfarenhet av arbete i nya LADOK samt erfarenhet från tidigare arbete med internationella studenter inom högskola/universitet är meriterande.

Du ska vara ansvarstagande och initiativtagande, god kommunikativ förmåga och ha en professionell inställning med hög servicenivå med såväl interna som externa kontakter. Du ska vara självgående och strukturerad samt stresstålig då arbetsbelastning under vissa perioder kan vara hög. Du ska fungera väl i arbete som utförs självständigt eller i grupp.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida.

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Tjänsten är ett vikariat som beräknas pågå till och med 31 augusti 2020.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer S-2019-1465
Kontakt
  • HannaSara Karlsson, gruppchef, 08-790 75 88
Publicerat 2019-09-10
Sista ansökningsdag 2019-09-19

返回职位空缺页面