Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stödja universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Tjänsten är placerad vid avdelningen Kommunikation och näringslivssamverkan, (CBL) som idag består av 45 medarbetare. Som projektledare systemstöd tillhör du gruppen Näringslivssamverkan (NLS) som har 10 medarbetare. Gruppens uppdrag är att tillhandahålla ett centralt stöd för samverkan och alumnrelationer. Alumnverksamheten hanteras av ett team bestående av fyra medarbetare och leds av en verksamhetsansvarig.

Arbetsuppgifter

Som projektledare för systemstöd ansvarar du för att Näringslivssamverkan har ett väl fungerande systemstöd. Din huvudsakliga uppgift är att förvalta och utveckla det befintliga CRM-systemet (Microsoft Dynamics 365Sales med ClickDimensions) och ser till att det svarar mot verksamhetens behov.

Arbetet sker i samarbete med externa IT-konsulter och IT-avdelningen vid KTH. Som projektledare ansvarar du för att följa upp gällande avtal. Det ingår även i uppgifterna att vara ett stöd för kollegor i användandet av CRM:et.

Du tillhör verksamhetsområdet alumnrelationer och arbetar under ledning av verksamhetsansvarig för alumnrelationer.

Vi erbjuder

 • En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
 • Engagerade och ambitiösa kollegor och en kreativ, internationell och dynamisk miljö

Läs mer om hur det är att arbeta på KTH.

Kvalifikationer

Krav

 • Utbildning inom IT från högskola, yrkeshögskola eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget
 • Tidigare erfarenhet av att utveckla och förvalta ett CRM-system utifrån verksamhetens behov
 • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet

Meriterande

 • Erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 Sales och/eller ClickDimensions
 • Erfarenhet av att samarbeta med IT-konsulter och erfarenhet av att kravställa och upphandla IT-tjänster samt löpande följa upp avtal kopplade till dessa
 • Projektledarutbildning
 • Erfarenhet av arbete med eller stöd till alumnverksamhet på lärosäte eller annan erfarenhet av arbete på myndighet

För att trivas i rollen behöver du ha ett starkt intresse för systemstöd och användarvänlighet. Du behöver kunna hantera både projektledande och förvaltande IT-arbete. Du behöver drivas av ett intresse för systematik och kvalitet i både helhet och i detaljer. Vi tror att du som söker trivs i en miljö där du får ta egna initiativ för att driva ett arbete framåt samtidigt som du tillsammans med kollegor utvecklar verksamheten.

Som person är du noggrann, analytisk, strukturerad och självgående. Arbetet kräver också att du har samarbetsförmåga och är med och tar ansvar för gruppens gemensamma uppdrag. Du kommer att vara en del av ett team lett av en verksamhetsansvarig där arbetet med systemstödet är en förutsättning för att arbetet ska kunna fungera väl.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).

Om anställningen 

Anställningen gäller tillsvidare enligt avtal och inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde så snart som möjligt.

Övrigt

Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2021-0322
Kontakt
 • Martina Obiols, martina.obiols@academicwork.se
 • Elin Yeap, elin.yeap@academicwork.se
Publicerat 2021-10-26
Sista ansökningsdag 2021-11-26

返回职位空缺页面