Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

KTHs enhet för digitalt lärande är den plats där forskning och beprövad erfarenhet om digitala medier och lärande möts. Vi utvecklar kunskap och designar digitala plattformar, nätbaserade kurser och video som stöd för utbildning och lärande. Vid enheten bedrivs forskning och utveckling (FoU) samt utbildning och handledning.

Som mediepedagog kommer du att ingå i arbetsgruppen för Digital Kursproduktion, där du kommer att producera och utveckla digitalt kursmaterial tillsammans med KTH:s lärare, pedagogiska utvecklare och kursdesigners. Arbetet kommer att innefatta stöd till lärare i att utforma videobaserat undervisningsmaterial så att det blir kommunikativt och pedagogiskt. Arbetet kan också komma att innefatta omvärldsbevakning och utvärdering inom digitalt kursutbud/ kursutveckling samt att hålla i utbildningsinsatser för KTHs lärare.

Vi arbetar tillsammans i team och du kommer att samarbeta med kollegor som representerar olika kompetens- och vetenskapsområden vilket gör att prestigelöshet och mycket god förmåga till teamarbete är en förutsättning för att arbetet ska fungera och att du ska trivas hos oss.

Tjänsten är belägen på Campus KTH, T-bana Valhallavägen, och avser tillsvidareanställning där KTH tillämpar 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

För att kvalificeras för tjänsten har du en akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område. Det är fördelaktigt om det har ingått presentationsteknik i din utbildning. Vidare har du:

  • Erfarenhet av arbete som mediepedagog eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete med produktion och utveckling av lärmaterial i digitala miljöer
  • God kunskap och skicklighet inom videoproduktion
  • Mycket goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska, tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av medie- och videoproduktion, samt projektledning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och söker dig med god förmåga att genomföra projekt, både självständigt men främst i samarbete med andra och som trivs med att arbeta i en flexibel och dynamisk arbetsmiljö. Rollen kräver att du har god social förmåga och däribland förmågan att uppmuntra andra och se positivt på att hitta olika lösningar. Vi ser också att du är driven och välstrukturerad med god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2019-1462
Kontakt
  • Linda Barman, adjunkt (frågor om tjänst), 08-790 70 85
  • Morgan Mickelsson, enhetschef (frågor anställning), 08-790 69 56
  • Maya Öberg, personalhandläggare (enbart HR-frågor), 08-790 76 53
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-09-02

Zurück zu Stellenangeboten