Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Avdelningen för studentservice, som är en del av det gemensamma verksamhetsstödet, har som uppgift att ge stöd och service samt hantera frågor från presumtiva studenter, KTH-studenter, personal och allmänhet. Vidare har avdelningen i uppdrag att arbeta med samordning och utveckling av studiemiljön på KTH. Tjänsten som administratör är placerad på Information och service, som är en del av Avdelningen för studentservice.

Information och service erbjuder kvalificerad service till presumtiva studenter, studenter på KTH samt till anställda och allmänhet via fysiska besök och via mail, telefon och sociala medier. I verksamheten ingår KTH Entré, studentservice för nationella och internationella studenter och försäljning av profilprodukter.

Arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du både i KTH Entré och inom gruppen Information och service. KTH Entré är en huvudkontaktpunkt för KTH. KTH Entré är ett samarbete mellan Avdelningen för Studentservice, Avdelningen för Lokalservice och KTH IT-Support. En plats där vi hjälper besökare med alla sorters ärenden t ex utbildningsfrågor, hänvisningar, försäljning av Profilprodukter och IT relaterade frågor mm. KTH Entré hanterar ärenden för nationella och internationella studenter, anställda, gäster och allmänhet.

Inom gruppen information och service så består arbetet bl a av att planera och genomföra informationsaktiviteter, event och att erbjuda service till presumtiva studenter och till KTH:s internationella studenter.  Det ingår även i arbetet att administrera och kommunicera bl a via webb och sociala medier. En annan del som även ingår i arbetet är att vara en del av En ingång vilket innebär att ha studentkontakt med presumtiva studenter via mejl, Facebook och telefon. En ingång är ett samarbete mellan olika avdelningar inom Education Office. 

Kvalifikationer

I grunden har du en relevant högskoleutbildning enligt arbetsgivarens bedömning.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete med internationella studenter. Du ska också vara van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en mycket hög serviceanda och ett professionellt bemötande.

Om du har erfarenhet av arbete inom högskola eller har arbetat utomlands så är det meriterande. Även erfarenhet av arbete med IT relaterade frågor och flerspråkighet är meriterande.

Tjänstgöring på kvällar och helger kan förekomma.

Som person är du utpräglat serviceinriktad och drivande. Du är prestigelös och flexibel. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroenden. Du kan avgränsa och fokusera samt hantera arbetstoppar. Du trivs i komplexa och internationella organisationer med många kontaktytor såväl internt som externt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0423
Kontakt
  • Petra Krödel, 08-7909217
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-18

Zurück zu Stellenangeboten