Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Avdelningsbeskrivning

Fastighetsavdelningen är en av tretton avdelningar som ingår i Gemensamt verksamhetsstöd.

Fastighetsavdelningen är organiserad i sex grupper: KTH Sustainability Office, Fastighet, Säkerhet, Kansli, Hantverkstjänster och Lokalvård. Fastighetsavdelningen ansvarar för miljö- och hållbar utveckling, strategisk och operativ säkerhet, lokalplanering, campusutveckling, drift och förvaltning av lokaler.

Säkerhetsgruppen ansvarar för det operativa säkerhetsuppdraget. Gruppen utgör KTH:s samlade kompetens och sakkunnighet inom säkerhet vilket omfattar fysisk säkerhet med inriktning inpassering, inbrottslarm, skalskydd, bevakning och systematiskt brandskyddsarbete (SBA), brandfarliga och explosiva varor (LBE), brandlarm samt säkerhetsprojektering. Gruppen bistår KTH och dess skolor/verksamheter med analyser, rådgivning, stöd och utbildning inom säkerhetsområdet.

Arbetsuppgifter

Som skalskyddstekniker är du placerad i Säkerhetsgruppen. Arbetsområdet omfattar hela KTH vilket medför visst resande inom och mellan samtliga campus områden. Du kommer att arbeta i ett kvalificerat team av erfarna personer inom säkerhet. Tjänsten omfattar arbete med skalskydd såsom revisionsavvikelser, montering, underhåll och reparation av elektriska- och mekaniska lås, låscylindrar samt behör/beslag. Analys, felsökning och åtgärd i skalskyddsmiljöer (dörrar, fönster, dörrautomatik och dörrstängare etc).

I tjänsten ingår även att bistå ansvarig säkerhetshandläggare skalskydd med administration och tillverkning låssystem, samt ansvarig för etablering och administrering av KTH:s trådlösa larmsystem.

Du kommer också vara resterande säkerhetsgruppen behjälplig i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens eller motsvarande som vi bedömer likvärdig, med inriktning på teknik eller mekanik och som har erfarenhet av arbete med service och underhåll av skalskydd, lås- och säkerhetssystem.

Du har kunskaper i Office-paketet, samt att du har en god datorvana och därmed kan använda olika IT-lösningar som ett verktyg i det dagliga arbetet. Du ska ha goda kunskaper i svenska tal och skrift, samt inneha goda kunskaper i engelska tal och skrift. Eftersom arbetet även innebär administration vill vi att du känner dig bekväm med detta och har en god administrativ förmåga.

Som person är du strukturerad, analytisk och har en förmåga att se lösningar istället för problem. Då arbetet innebär mycket kontakt med både interna och externa aktörer så har du lätt för att samarbeta. Vidare fungerar du mycket väl socialt och har lätt för att hantera alla typer av människor. Som person är du en lyssnare, du är dock rak och tydlig i din kommunikation och uppfattas av andra som trevlig och tillmötesgående. I övrigt är du en person som tar egna initiativ, kan arbeta självständigt och fatta beslut.

Du har ett utpräglat intresse för arbete inom säkerhet och service, samt är praktisk orienterad kring skalskydd, lås och larm.

Det är meriterande om du har dokumenterad utbildning som låssmed, lås/larmtekniker och eller har erfarenhet av arbete med inbrottslarm, passersystem och svagström.

Säkerhetsgruppen bemannar KTH:s säkerhetsberedskap, i tjänsten kan det bli aktuellt att hålla beredskap enligt fastställt schema i egenskap som ersättare för ordinarie personal.

Körkort B är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2020-0199
Kontakt
  • Michael Granzell, 08-790 8802
Publicerat 2020-07-27
Sista ansökningsdag 2020-08-24

Zurück zu Stellenangeboten