Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är genuint intresserad av att utforma och utveckla digitala kurser/kursmaterial inom KTHs utbildningsområden. Som kursdesigner inom e-lärande kommer du att tillhöra gruppen som arbetar med utveckling av digitala kurser och kursmoment. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med utveckling av nätbaserat/digitalt undervisningsmaterial och stöttar KTHs lärare i att utforma kursuppgifter och informationsmaterial till studenter. Du kommer också att hålla i workshops och handledning för KTHs lärare samt bidra vid utvärdering och kursanalyser kopplat till digital kursutveckling.

I tjänsten ingår att tillsammans med andra och självständigt skapa kursmaterial. Du kommer också att ge stöd till KTH:s lärare om didaktiska val kopplat till hur digitala verktyg kan nyttjas för att främja lärande. Du kommer att samarbeta med kollegor som representerar olika kompetens- och vetenskapsområden vilket gör att prestigelöshet och mycket god förmåga till teamarbete är en förutsättning för att arbetet ska fungera och för att du ska trivas hos oss.

Tjänsten innefattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

  • I samarbete med andra utveckla digitala kurser och kursmoment
  • Självständigt skapa och lägga upp nätbaserat material som ska ingå i KTHs utbildningsutbud.
  • Arbetet kan också komma att innefatta omvärldsbevakning och utvärdering inom digitalt kursutbud/ kursutveckling samt att hålla i utbildningsinsatser för KTHs lärare.
  • Arbetet kan också komma att innefatta utveckling av kommunikationsmaterial och pedagogiska guider som stöd till KTHs lärare då kurser digitaliseras.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till kontinuerlig kunskapsutveckling där du är med och bidrar till arbetet med digitalisering av högre utbildning.

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för tjänsten har du akademisk examen/kurspoäng om minst 140 hp inom antingen teknik/naturvetenskap eller pedagogik. Det är ett krav för tjänsten med pedagogisk utbildning om minst 30 hp/motsvarande en termin och det är högt meriterande om du har examen inom både teknik/ naturvetenskap och pedagogik, exempelvis lärarutbildning med inriktning teknik. Förmåga att förstå och sätta dig in i didaktiska utmaningar kopplat till KTHs olika utbildningsområden/ämnen är en förutsättning. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både i tal och i skrift samt har god samarbetsförmåga.


Meriterande
Det är meritande om du har erfarenhet av att bidra i utvecklingsprojekt med inriktning mot e-lärande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig med god förmåga att ta initiativ och självständigt genomföra olika arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till ett positivt samarbete med kollegor inom det större uppdraget/projektet. Vi ser också att du trivs med att arbeta i en flexibel och dynamisk arbetsmiljö. Rollen kräver att du har god social förmåga och däribland förmågan att uppmuntra andra. Vi ser också att du är lösningsorienterad, driven och välstrukturerad med god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Tidsbegränsad anställning till 2021-06-30, med tillträde enligt överenskommelse. 

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2020-1248
Kontakt
  • Morgan Mickelsson, Enhetschef , +46 8 790 69 56 Email: morganmi@kth.se
  • Sandra Strandberg, HR, 08-790 70 53 Email: sanst@kth.se
  • Linda Barman, Projektledare, 08790 70 85 Email: lbarman@kth.se
Publicerat 2020-06-26
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Zurück zu Stellenangeboten