Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Skolkansliet på Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad består av skolans centrala stödjande verksamhet såsom ekonomi, HR, registratur, infrastruktur, kommunikation och forskarutbildning. Kansliet arbetar mot skolans olika institutioner och det gemensamma verksamhetsstödet på KTH. Vi söker nu en forskarutbildningshandläggare till ett team om två personer. Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid med start under våren 2019. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande handläggartjänst med stort ansvar i en öppen och stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är omväxlande och ingen dag är den andra lik. Som forskarutbildningshandläggare ansvarar du för handläggningen av skolans forskarutbildning. Rollen innebär handläggning och beredning av beslut av studieadministrativa ärenden såsom antagning, licentiatseminarium, disputationer, individuella studieplaner, examen samt kurs-och programadministration. Du arbetar även med olika utredningar, tar fram statistik samt övrigt förekommande utbildningsadministrativa uppgifter kopplat till forskarutbildningen.

Tillsammans med din kollega ansvarar du för skolans forskarutbildningsadministrativa nätverk och arbetar nära skolans administratörer, beslutsfattare och HR samt KTH:s gemensamma verksamhetsstöd.

Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleutbildning med examen från universitet eller högskola, minst 3 år. Du har erfarenhet av handläggning och/eller administrativ erfarenhet. Arbetslivserfarenhet inom universitet eller högskola är meriterande. Eftersom KTH är en internationell miljö har du mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är en skicklig datoranvändare, är van vid arbete i olika system och har goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i Ladok.

För att trivas i den här rollen tycker du om att ha många ärenden igång samtidigt och uppskattar att ha rollen som spindeln i nätet. Noggrannhet är en självklarhet i ditt arbete och du har fallenhet för struktur och planering. Samtidigt har du förståelse för att det inte alltid blir som du tänkt dig och kan lätt anpassa dig efter nya riktlinjer eller prioritera om arbetsuppgifter, om så behövs. Du arbetar självständigt och har samtidigt en god samarbetsförmåga.

Tycker du tjänsten låter spännande? Tveka inte - sök jobbet idag!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer A-2019-0185
Kontakt
  • Sanna Dafteke, HR-handläggare, sanna.dafteke@abe.kth.se
  • Johanna Stellan, Administrativ chef, johanna.stellan@abe.kth.se
Publicerat 2019-01-31
Sista ansökningsdag 2019-02-22

Tilbage til Ledige stillinger