Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du som har rollen ansvarar för KTH:s akademiska högtider inkluderande promotion av doktorer inklusive heders- och jubeldoktorer, installation av professorer, utdelning av KTH-priser, hedersomnämnande och medaljer samt diplomering av studenter. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis planering, genomförande, utvärdering och utveckling av akademiska högtider och liknande evenemang.

Utöver ansvar för akademiska högtider på KTH ingår i arbetsuppgifterna:

  • medverkan i projekt och rådgivning till organisationen kopplat till KTH:s evenemang
  • arbete i/hantering av digitala system, medverkan i upphandlingsprocesser samt exempelvis dokumentation och handläggning av beslut

Det kan också ingå arbetsuppgifter som framtagning av kommunikationsplaner och operativa kommunikationsinsatser primärt relaterat till KTH:s akademiska ceremonier och liknande evenemang i ditt arbete.

Kvalifikationer

Du som sökande ska ha:

  • utbildning inom event, kommunikation eller motsvarande

Det är meriterande med utbildning inom projektledning eller utbildning inom mat och dryck.

Som sökande ska du ha:

  • god förmåga att strukturera och organisera sitt arbete samt vara drivande och resultatinriktad mot uppsatta tidplaner och mål
  • omfattande erfarenhet av arbete med projektledning och projekt, vara bekväm i rollen som beställare mot olika typer av leverantörer och ha utmärkt förmåga att skapa goda relationer i olika sammanhang
  • utvecklat sinne för detaljer och en förmåga att kunna se helheten av ett projekt såväl som det sammanhang som projektet kan relatera till.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter eller av att arbeta inom högskolesektorn. Det är också meriterande med mycket god muntlig och skriftlig språklig och stilistisk förmåga när det gäller svenska och engelska. Det är en fördel om du har någon form av arbetsledande eller coachande erfarenhet samt någon form av erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med kommunikation. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0190
Kontakt
  • Gunilla Iverfelt, 08-790 69 46
Publicerat 2019-04-11
Sista ansökningsdag 2019-05-10

Tilbage til Ledige stillinger