Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stödja universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Nu söker KTH ekonomiadministratör med placering i reskontragruppen som i dagsläget består av tio medarbetare. Reskontragruppen ansvarar för mottagande och distributionen av KTH:s samtliga leverantörsfakturor samt KTH:s in- och utbetalningar. Gruppen ansvarar även för GVS:s fakturering, ekonomsteget i flödet av leverantörsfakturor samt ekonomiadministrationen för studieavgifter.

Arbetsuppgifter

Alla i gruppen hjälper varandra och arbetsuppgifterna är fördelade utifrån kompetens och intresseområde. Fokus för denna tjänst är arbete med kundfakturering och delar av flödet för inkommande fakturor.
Alla i reskontragruppen arbetar med att besvara frågor i vårt ärendehanteringssystem. Frågor från studenter är alltid på engelska.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra alternativt utbildad  redovisningsekonom på högskolenivå.

Uttrycker sig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande är arbete med Agresso (Unit4 BW) och erfarenhet av statlig, helst universitet, redovisning.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2020-0234
Kontakt
  • Urban Sjöström, 08-7907238
Publicerat 2020-07-20
Sista ansökningsdag 2020-08-09

Tilbage til Ledige stillinger