Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för elektroteknik och datavetenskap

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Tjänsten är knuten till utbildningskansliet vid Skolan för elektroteknik och datavetenskap, där all administration kring utbildning hanteras. Utbildningskansliet består av 32 medarbetare, som i sin tur är indelade i olika funktionsgrupper; studievägledare, masterkoordinatorer, utbildningshandläggare, internationella koordinatorer, gruppchefer, forskarutbildningshandläggare, utbildningsadministratörer och utbildningsutvecklare. Arbetet Verksamheten vid utbildningskansliet leds av en utbildningsadministrativt funktionsansvarig (UA) som också är enhetschef med personalansvar. En av utbildningskansliets två gruppchefer leder arbetet med skolans forskarutbildningsadministration.

Arbetsuppgifter

Arbetet utgörs av olika studieadministrativa arbetsuppgifter inom vår forskarutbildning som t.ex. registrering, resultatrapportering, inrättande av kurstillfällen och övriga inläggningar i systemstöd som t.ex. Ladok, KOPPS, eISP, W3D3 samt övrig support och service till forskarstuderande och handledare.

Därutöver kan andra vid utbildningskansliet förekommande arbetsuppgifter ingå.

Vi erbjuder

  • En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
  • Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö

Läs mer om hur det är att arbeta på KTH.

Kvalifikationer

Krav

Du behöver ha minst gymnasieutbildning, ha god datorvana och vara förtrogen med Officepaketet. Du bör också ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Som person är du noggrann, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Vidare är du en person som har lätt för att samarbeta och ta in ny kunskap.

Meriterande

Det är meriterande om du har egen erfarenhet av universitets- eller högskolestudier. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat vid universitet eller högskola, och/eller har erfarenhet av arbete med utbildningsadministrativa system som t.ex. Ladok, KOPPS, eISP eller W3D3.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Ansökan ska innehålla följande:

  • CV
  • Personligt brev

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).

Om anställningen 

Tidsbegränsad anställning i upp till 10 mån, med tillträde enligt överenskommelse.

Anställningen tidsbegränsas enligt avtal.

Övrigt

Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer J-2021-0295
Kontakt
  • Emanuel Borg, gruppchef, embor@kth.se
  • Maria Engman, HR, maengm@kth.se
Publicerat 2021-02-03
Sista ansökningsdag 2021-02-26

Tilbage til Ledige stillinger