Kungliga Tekniska högskolan, Verksamhetsstödet vid KTH

Verksamhetsstödets uppgift är att stödja universitetets utbildning och forskning. KTH:s verksamhetsstöd är inne i en spännande fas där vi tillsammans arbetar med utveckling av våra arbetsformer. Som medarbetare inom verksamhetsstödet bidrar du till KTH:s uppdrag att forska, utbilda och skapa samhällsnytta och får samtidigt möjlighet till egen professionell utveckling.

Skolan för teknikvetenskap söker nu två nya kollegor till skolkansliet som vill arbeta i en akademiskt inspirerande miljö. Tillsammans med andra funktioner inom verksamhetsstödet kommer rollerna att vara placerade nära kärnverksamheten. 

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator ledningsstöd kommer du arbeta inom ett brett spann av administrativa, stödjande och koordinerande arbetsuppgifter i nära samarbete med institutionsledningarna inom skolan. Dagen varvas med stora och små arbetsuppgifter och du kommer vara en nyckelperson i många av institutionens viktiga processer. Du kommer att ombes driva och medverka i olika förbättringsprojekt kring både kontorsmiljö och administrativa processer.  Ditt huvudsakliga fokus är chefsstöd vilket innebär att du hjälper cheferna med administrativa uppgifter kopplade till deras uppdrag. Du kommer att bereda rapporter/annan dokumentation för institutionsledningarna, föra protokoll, följa upp på åtgärdsplaner och delta i olika ledningsforum. Du kommer koordinera och hantera möten, workshops och andra aktiviteter tillsammans med kollegor inom institutionens serviceteam. En del av uppdraget omfattar samordningen av den fysiska arbetsmiljön på institutionen där säkerhetsfrågor varvas med trivselfrågor. Vår miljö är internationell varför både möten och dokumentation kan ske på engelska.  Du tillhör skolans verksamhetsstöd, rapporterar till kanslichefen på Skolkansliet och i din roll kommer du vara kontaktperson i organisationen för många interna arbetsprocesser samt koordinera stödinsatser inom institutionen med stöd från andra delar av verksamhetsstödet exempelvis HR, ekonomi, kontorsservice och IT.  Det är viktigt att du trivs i en komplex miljö där du själv förväntas planera och genomföra ditt arbete. 

Vi erbjuder

  • En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
  • Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö

Läs mer om hur det är att arbeta på KTH.

Kvalifikationer

Krav

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. 
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande administrativa uppgifter samt erfarenhet av att ge service. 
  • God förmåga att tala och skriva på svenska och engelska, då det krävs i det dagliga arbetet. 
  • Mycket goda kunskaper i officepaketet samt god förmåga att arbeta i olika IT-stödsystem.

Meriterande

  • Universtitets- eller högskoleutbildning inom humaniora/samhällsvetenskap.
  • Arbetslivserfarenhet från liknande administrativa uppgifter inom det statliga avtalsområdet. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Kontaktuppgifter till fackliga representanter.

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).

Om anställningen 

Anställningen gäller tillsvidare enligt avtal.
Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering.

Om anställningen är placerad i säkerhetsklass, krävs en godkänd säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) för att bli behörig. Information om tjänsten är placerad i säkerhetsklass ges i samband med rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2024-0196
Kontakt
  • Erik Edstam, Kanslichef, edstam@kth.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-08-12
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb