Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Denna tjänst tillhör utbildningskansliet för skolan för Kemi, Bioteknologi och Hälsa. Utbildningskansliet består av ca 20 medarbetare som arbetar med studenter och lärare på alla utbildningsnivåer. Kollegorna på utbildningskansliet är placerade på Campus Valhallavägen, Campus Flemingsberg och Campus AlbaNova. Vi söker nu två utbildningsadministratörer, en med placering vid AlbaNova, och en med placering i Flemingsberg.

Arbetsuppgifter

I rollen som utbildningsadministratör är dina främsta arbetsuppgifter att administrera kurser, tentamina och examensarbeten. Du kommer även hjälpa till med schemaläggning samt finnas som stöd för lärare och programansvariga vid diverse frågor. Ärenden och frågor kommer in både via mail och telefon. Några timmar i veckan kommer du även bemanna kursexpeditionen där du möter och hjälper studenter.

Arbetstiderna är normalt kontorstider, med undantag vid tentamensperioder, då du kommer att behöva arbeta tidiga morgnar och/eller sena eftermiddagar samt vid enstaka tillfällen även lördagar.

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll där även service är ett viktigt inslag. Du välkomnas till en trevlig arbetsplats med goda förmåner och en spännande och internationell miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • God vana att arbeta i Officepaketet
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Det är även meriterande om du:

  • Har studerat naturvetenskaplig eller teknisk inriktning
  • Har studerat på högskola
  • Har erfarenhet från servicerelaterat yrke

Personliga egenskaper:

För att lyckas och trivas i rollen som utbildningsadministratör ser vi att du är noggrann, bra på att samarbeta samt har en god förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Då du har många kontaktytor krävs även att du är serviceinriktad. Vidare värdesätter vi medarbetare med en hög grad av personlig mognad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer C-2019-0594
Kontakt
  • Per Dalhammar, 087906519
Publicerat 2019-03-29
Sista ansökningsdag 2019-04-19

Retour aux postes vacants