Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Är du noggrann, självgående och vill bli en del av ett härligt HR-team? Vill du arbeta inom en statlig myndighet där du får arbeta brett inom HR och inom ramarna för KTH:s regler och rutiner? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en HR-handläggare för ett föräldravikariat till Skolan för Arkitektur och Samhällsbyggnad. Tjänsten är placerad på skolans kansli, som består av ett flertal olika administrativa funktioner som ger service och stöd till skolans verksamhet. HR-teamet består av åtta HR-medarbetare och en HR-ansvarig. Tjänsten erbjuder dig ett stort kontaktnät och en dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter, både för din person och profession. Vikariatet förväntas påbörjas under augusti 2019 och pågå till hösten 2020.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå chefsstöd och HR-stöd mot våra institutioner och deras avdelningar. Du kommer arbeta med kompetensbaserad rekrytering innehållandes bland annat anställningsprofiler, annonsering av tjänster, urval, intervjuer och referenstagning.

Tjänsten innefattar även den del personaladministration kring beredning av anställningsavtal, bevakning och handläggning av visstidsanställningar, varsel och utländska medborgares arbets- och uppehållstillstånd. Det innebär även diarieförning och arkivering.

Du deltar i introduktionen av nyanställda tillsammans med institutionerna på skolan, och har ett ansvar i att ta fram personalstatistik, rapporter och dokumentation. Tillsammans med HR-teamet arbetar du med framtagning och utveckling av stödmaterial och riktlinjer. Du kommer delta i samverkansgrupp tillsammans med arbetsgivare, skyddsombud och fackliga representanter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen inom PA-utbildning eller motsvarande. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet från HR-arbete. Det är meriterande med erfarenhet från brett HR-arbete samt arbetslivserfarenhet från universitet, högskola eller annan statlig myndighet.

Arbetet kräver att du har en god administrativ förmåga, är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Arbetet är självständigt men i nära samarbete med HR-teamet och HR-ansvarig, skolans administrativa chef samt andra medarbetare och personal på skolan. Du har god datorvana, framför allt i Office-programmen. Har du erfarenhet av Varbi, HR+ och W3D3 är det meriterande.

Vi verkar i en internationell miljö och du har därför lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Som person har du lätt för att kommunicera och har mycket god samarbets- och serviceförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer A-2019-0690
Kontakt
  • Sanna Dafteke, HR-handläggare, sanna.dafteke@abe.kth.se
Publicerat 2019-04-04
Sista ansökningsdag 2019-04-28

Retour aux postes vacants