Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Skolan för Teknikvetenskap på KTH söker nu en Personaladministratör till ett vikariat på 12 månader!

Du kommer att jobba i en akademiskt inspirerande miljö där du tillsammans med tolv andra kollegor utgör det administrativa stödet för de två fysikinstitutioner vid Campus Albano. Arbetet leds av en gruppchef och tillsammans med tre andra grupper och ett skolkansli utgör vi SCI-skolans administration om totalt ca 50 personer. En av våra medarbetare ska nu vara föräldraledig varför vi söker en ersättare till henne.

Arbetsuppgifter

Som personaladministratör hos oss ingår du i ett HR-team om totalt tre personer. Du är även en del av ett skolövergripande personalnätverk med ett tiotal kollegor. I arbetet som personaladministratör kommer du att vara en viktig stödfunktion till chefer och medarbetare i olika personalrelaterade frågor samt handlägga anställningsavtal, varsel, stipendier, intyg och bevaka uppehålls- och arbetstillstånd. Du kommer även att hantera personalärenden som semester, föräldraledighet och sjukanmälan. Allt detta gör att det är viktigt att ha god kännedom om och erfarenhet av regelverket inom arbetsrätten. I din tjänst kommer du också ha kontakter med olika myndigheter såsom Skatteverket, Migrationsverket, Försäkringskassan och Kammarkollegiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom personalområdet eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Övriga önskvärda kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för personalfrågor och som har tidigare erfarenhet från arbete inom personalområdet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från statlig sektor och då gärna från universitet och högskolesektorn.

Som person är du ordningsam, lösningsorienterad och får dina arbetsuppgifter utförda på utsatt tid. Du är snabblärd, flexibel och självgående. Då tjänsten innebär mycket kontakt med medarbetare och chefer i organisationen så är det viktigt att du har ett kommunikativt, utåtriktat och ödmjukt förhållningssätt med stor integritet.

Du kommer att tillhöra fysikadministrationens team varför god samarbetsförmåga, prestigelöshet och förståelse för helheten är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus long que 6 mois
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer S-2019-0739
Kontakt
  • Nina Karlstedt, gruppchef, 08- 790 6326, e-post: ninkar@kth.se
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-03

Retour aux postes vacants