Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en ekonomiadministratör till ekonomistaben på skolans skolkansli.

Som ekonomiadministratör arbetar du främst med leverantör- och kundreskontra samt anläggningar. I rollen ansvarar du för bland annat avstämningar, konteringar och avskrivningar, samt månads-/kvartals-/årsbokslut för några av skolans institutioner.

Tjänsten är placerad på KTH:s campus vid Valhallavägen. Ekonomistaben är en del av skolans centraliserade verksamhetsstöd, och är i sin tur indelad i tre subgrupper. Ekonomistaben består totalt av 14 personer inklusive ekonomiansvarig och redovisningsansvarig. Vi arbetar i ekonomisystemet Agresso.

Tjänsten avser tillsvidareanställning, där KTH tillämpar 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

Vi söker en utpräglad administratör med god kunskap inom ekonomi. Du har gymnasiekompetens samt två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För tjänsten krävs mycket god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i Agresso.

För att passa för tjänsten krävs mycket god administrativ förmåga, där du arbetar på ett strukturerat och kvalitetsorienterat sätt. Vidare är du serviceorienterad och samarbetar väl med såväl dina närmsta kollegor som övriga verksamheten.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2018-2000
Kontakt
  • Jeanette Jakobsson, Ekonomiansvarig, 08-790 62 40
  • Maya Öberg, Personalhandläggare, 08-790 76 53
Publicerat 2018-12-17
Sista ansökningsdag 2019-01-11

Terug naar vacatures