Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad i gruppen Internationell studentrekrytering som består av åtta personer som arbetar såväl med digital kommunikation som med internationella samarbeten, projekt och andra aktiviteter. Gruppen är en del av Avdelningen för internationella relationer som ingår i KTH:s Utbildningsstöd.

Tjänsten innebär att ansvara för webbaserad kommunikation och produktion av utbildningsinformation för målgruppen presumtiva internationella studenter. Du ska självständigt planera och genomföra webbaserade satsningar, ofta i nära samarbete med KTH:s skolor och övriga avdelningar inom det gemensamma verksamhetsstödet. En viktig uppgift är att uppdatera och utveckla texter i syfte att marknadsföra KTH:s utbildningsprogram och studiemiljö. Även bildhantering och att ta fram rörligt material ingår i arbetet. 

Arbetsuppgifterna kan innefatta formgivning eller produktionsledning av tryckt material och digitala presentationer. I tjänsten ingår även att driva eller medverka i kommunikationsprojekt som involverar olika funktioner inom KTH samt att agera beställare gentemot KTH:s kommunikationsbyrå eller andra leverantörer. Gruppen arbetar i ett CRM-system och du blir ansvarig för delar av systemet. Du kommer även att delta i och utveckla gruppens gemensamma verksamhet.

Kvalifikationer

Du har akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annat område som är relevant för tjänsten. 

Tjänsten kräver god erfarenhet av att planera, utveckla och utvärdera webbaserad kommunikation, liksom hög förmåga till innehållsproduktion och textbearbetning för en internationell målgrupp. Du ska ha erfarenhet av arbete i CMS-system, gärna Polopoly. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska.

Erfarenhet av liknande arbete med kommunikation mot internationella studenter är meriterande, liksom erfarenhet av projektledning. Meriterande är även erfarenhet av formgivning, bildhantering och film. Vi värdesätter förmåga att bevaka och anpassa verksamheten efter rådande trender och målgruppens beteende inom digital kommunikation.

För att passa för tjänsten ska du vara ansvarstagande, noggrann, drivande och resultatinriktad. Du är van att arbeta målstyrt och enligt tidplan. Du gillar att bygga relationer och är mycket lyhörd gentemot målgruppen och samarbetspartners. För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö i ständig utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och potential att passa in i och komplettera gruppen.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0035
Kontakt
  • Åsa Andersson, 087907183
Publicerat 2019-01-24
Sista ansökningsdag 2019-02-14

Terug naar vacatures