Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Tjänsten är placerad vid enheten för Internationella relationer (IRO) som är en del av
Utbildningsstöd, vilket är en avdelning under GVS. IRO är uppdelad i fyra grupper:
Internationell studentrekrytering, Mobilitet och partnerskap, Projektsupport samt EIT.  Enheten stödjer KTH:s ledning och skolor vid internationella satsningar och samarbeten, främst inom grundutbildningsområdet.

KTH tillhör fem konsortier inom det prestigefyllda EU-samarbetet European Institute of Innovation and Technology (EIT), som syftar till att stärka Europas konkurrenskraft och göra Europa till global ledare av innovationer inom strategiskt utvalda områden. En av dessa konsortier är EIT Digital.

Vi söker nu en projektkoordinator för EIT Digital Master School Office som är placerat vid KTH.

Arbetsuppgifter

Som projektkordinator ansvarar du för:

• att upprätthålla nätverken av administrativa och akademiska kontaktpersoner vid samtliga partneruniversitet inom konsortiet och internt inom KTH

• avtalshantering, kvalitetskontroll, uppföljning och rapportering som även innefattar budgetansvar gentemot EIT Digitals centrala organisation

• koordinering av administrationen inom EIT Digital Master School Office och koordinering gentemot administrativa kontaktpersoner vid partneruniversiteten inom konsortiet

Du arbetar tätt med EIT Digitals centrala organisation, med admininstrativa och akademiska kontaktpersoner vid partneruniversiteten inom konsortiet och även med berörda avdelningar inom KTH. 

Tjänsten innefattar en del resor.

Kvalifikationer

Du har examen från universitet/högskola och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i ytterligare språk är meriterande. Du har även erfarenhet av internationaliseringsaktiviteter, gärna med EU-anknytning.

Det är av stor vikt att du är utåtriktad och att du har vana av att arbeta med människor från olika kulturer. Tjänsten kräver att du är mycket välstrukturerad och organiserad i ditt arbete, att du har erfarenhet av administrativt ansvar och att du är diplomatisk. Du bör även vara drivande och resultatinriktad mot uppsatta tidplaner och mål och van att i perioder arbeta under tidspress då arbetstempot ofta är mycket högt och tidvis med kort framförhållning.

Du har god kommunikationsförmåga och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att sammanställa information för exempelvis broschyrer eller webb. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0295
Kontakt
  • Jenny Lundin Hammar, 08-7906944
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-23

Terug naar vacatures