Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

ITM-skolan söker en administrativt ansvarig med placering på Institutionen för maskinkonstruktion. Om du är på jakt efter ditt nästa steg i din utveckling kan detta vara rätt tjänst för dig!

Som administrativ ansvarig sitter du beläget i institutionens lokaler, där du arbeta nära institutionens ledning och ingår i dess ledningsgrupp. Din anställning ligger dock på skolnivå där du tillsammans med övriga administrativa ansvariga samt funktionsansvariga ingår i skolans administrativa ledningsgrupp. Skolans administrativa chef är din närmsta chef.

I rollen som administrativ ansvarig arbetar du nära övriga funktioner i stödverksamheten, där du tillsammans med bland annat en ekonomihandläggare och en HR-handläggare bildar ett team som tillsammans utgör stödfunktionen för institutionen

Tillsammans med ditt team kommer du att stötta Institutionens forskare och lärare med bland annat:

  • Styrdokument
  • Budgetering och uppföljning
  • Löpande redovisning
  • Avtalshantering
  • Behjälplig vid tjänstetillsättningar/lönerevision/bisysslor

Tjänsten passar dig som arbetar inom KTH och vill utvecklas vidare Rollen innebär ett brett och varierat arbete med många kontaktytor där du ges möjlighet att få en helhetsbild över hur stödfunktionen fungerar ute i skolans verksamhet tillsammans med ett team inom skolans administrativa ledning.

Varmt välkommen med din ansökan, vi är ett positivt och sammansvetsat gäng som väntar på att få välkomna dig in i vårt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet inom ekonomi. Därefter är det fördelaktigt om du har:

  • kännedom om KTH:s organisation
  • arbetslivserfarenhet från ekonomirelaterat arbete, gärna inom KTH
  • goda kunskaper i svenska och engelska, då kommunikationen kan ske på båda språken

I denna tjänst söker vi dig som kan ha många bollar i luften och är lösningsfokuserad. Vi tror att du tycker om att ta egna initiativ och är självgående. Vidare tror vi att du är kommunikativ och är duktig på att hantera olika typer av människor och uppgifter. Men framförallt ser vi att du som söker har en positiv inställning och är duktig på att sprida det vidare till dina kollegor.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Tjänsten avser tillsvidareanställning, där KTH tillämpar 6 månaders provanställning.

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2018-1944
Kontakt
  • Christina Carlsson, Administrativ chef, 08-790 76 62
  • Maya Öberg, Personalhandläggare, 08-790 76 53
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2019-01-11

Tilbake til ledige stillinger