Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

För att katalysera och uppmuntra tvärvetenskapligt samarbete både inom KTH och tillsammans med externa samarbetspartners har KTH skapat forskningsplattformar inom följande områden: Digitalisering, Energi, Industriell Transformation, Life Science Technology, Material och Transport. Vicerektor för forskning har det övergripande ansvaret för plattformarna med stöd av en styrgrupp och en plattformskoordinator(https://www.kth.se/forskning/forskningsplattformar).

Varje plattform har ett team som består av föreståndare, viceföreståndare och referensgrupp samt gemensam kommunikatör. För att ge ytterligare operativt stöd till plattformarna söker vi nu en gemensam plattformsadministratör som jobbar i nära samarbete med plattformskoordinatorn och –kommunikatören på Research Support Office som en del av GVS.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du assistera plattformsteamen med bla mötesarrangemang (externa och interna events, workshops, seminarier etc), rapportering, löpande information, uppdatering på webben, dokumentation, administration av funktionsmailadresser, e-postlistor och nyhetsbrev och övrigt förekommande administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta för alla sex plattformar, och vara en länk mellan och inom olika plattformar.

Då tjänsten är nyinrättad är den till att börja med en visstidsanställning på 12 månader.

Kvalifikationer

svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vana vid att arbeta i en komplex miljö med många olika arbetsuppgifter parallellt är ett plus, liksom kännedom om den akademiska världen.

Som person är du noggrann och serviceinriktad. Förmåga att planera, organisera och genomföra ditt arbete förutsätts, och du måste tycka om att arbeta som en del av ett team. Du har en mycket god förmåga att skapa och behålla goda relationer.

Då du skall assistera sex olika plattformar krävs det att du är bra på att prioritera och strukturera ditt arbete. Erfarenhet av att arbeta i Polopoly är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0223
Kontakt
  • Maria Gustafson, magu2@kth.se
Publicerat 2019-04-12
Sista ansökningsdag 2019-05-03

Tilbake til ledige stillinger