Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra bibliotekssystem så att vi kan erbjuda våra användare ett ännu bättre stöd. Du kommer att fungera som en brygga mellan verksamhet och system och arbeta med att utveckla och förbättra systemstödet för bibliotekets arbetsprocesser i en mindre arbetsgrupp.

Kvalifikationer

Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande om du också har läst systemvetenskap, datateknik, informationsteknik, är systemutvecklare eller ingenjör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med bibliotekssystem, metadata, Libris eller Libris XL. Har du arbetat med att leda projekt ser vi det som en fördel. Det är också bra om du har erfarenhet av att arbeta agilt och med användarcentrerade metoder. God kommunikativ förmåga på både svenska och engelska är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, självgående och har god känsla för service. Du har förmågan att bidra till ett positivt och utvecklingsinriktat arbetsklimat. Du hittar lösningar, ser helhetsbilden och är bra på att samarbeta.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till och med 2020-05-31. Möjlighet till förlängning finns.

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0344
Kontakt
  • Pernilla Looman, 08-7909377
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Tilbake til ledige stillinger