Skolan för industriell teknik och management at KTH

Arbetsuppgifter

Utbildningskansliet är en del av skolans verksamhetsstöd, där all administration kring utbildning hanteras. Kansliet består av cirka 20 medarbetare, som är indelade i fyra enheter; utbildningsadministratörer, studievägledare, utbildningshandläggare och internationella koordinatorer. Den enhet du kommer att tillhöra är totalt fem utbildningsadministratörer.

Du kommer att arbeta med studieadministrativa arbetsuppgifter såsom kursregistrering, resultatrapportering, omprövning av betyg, administration av examensarbeten samt registrering i KTH:s publikationsdatabas.

Vidare ingår koordinering av schemaunderlag samt registrering av kurstillfällen i kursdatabasen, granskning av ansökningar till skolans master- och magisterprogram, behörighetskontroll av kurser samt hantering av anmälan/antagning till vissa av KTH:s språkkurser ingår. Koordinering av praktikplatser inom den Verksamhetsförlagda utbildningen (VFU) för våra lärarstudenter kan komma att ingå.

Övrig support och service till studenter och lärare ingår också i tjänsten.

Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm på vårt campus vid Valhallavägen. Hos oss på utbildningskansliet har du även möjlighet arbeta upp till två dagar hemifrån per vecka.

Vi erbjuder

  • En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
  • Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö
  • Möjlighet till distansarbete 2 dagar per vecka

Läs mer om hur det är att arbeta på KTH.

Kvalifikationer

Krav

För att kvalificera dig för tjänsten ska du ha en fullgjord gymnasieutbildning. Vidare har du en mycket god datorvana med goda kunskaper inom Office-paketet, samt en god vana att arbeta i administrativa stödsystem. Du har en mycket hög administrativ förmåga och servicekänsla. Eftersom vi har såväl svensktalande som icke svensktalande lärare/studenter, har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av utbildningsadministration, gärna från universitet/högskola och är van att arbeta i administrativa stödsystem. Det är dessutom positivt om du har erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem.

Som person är du strukturerad och har känsla för att organisera arbetet på ett bra sätt. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är effektiv i ditt arbete och ligger gärna ”steget före” när du stöttar lärarna snabbt och professionellt. Du kan på ett trevligt och förtroendeingivande men bestämt sätt att hantera olika personer, från studenter till professorer. Du har även en positiv inställning till ditt arbete och omgivningen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).

Om anställningen 

Anställningen gäller tillsvidare enligt avtal och inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2022-1476
Kontakt
  • Henrik Sahlström, hsm@kth.se
Publicerat 2022-09-16
Sista ansökningsdag 2022-10-03

Tillbaka till lediga jobb