Verksamhetsstödet vid KTH

Verksamhetsstödets uppgift är att stödja universitetets utbildning och forskning. KTH:s verksamhetsstöd är inne i en spännande fas där vi tillsammans arbetar med utveckling av våra arbetsformer. Som medarbetare inom verksamhetsstödet bidrar du till KTH:s uppdrag att forska, utbilda och skapa samhällsnytta och får samtidigt möjlighet till egen professionell utveckling.

Fastighetsavdelningen är en avdelning inom verksamhetsstödet med ungefär 100 medarbetare. Vi ansvarar bland annat för KTH:s lokalförsörjning, miljöledningssystem, lokalvård, servicefunktioner/hantverk, fysisk säkerhet, post och paket samt växel. Vi är indelade i sex grupper som leds av respektive gruppchefer. Tjänsten som administratör är placerad i Kansligruppen som bemannar KTH:s växel, reception, KTH Entré och kortexpedition. Vi hanterar även gemensamma inköp och bistår med administration av servicetjänster inom verksamhetsstödet.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i kortexpeditionen i nära samarbete med KTH:s säkerhetsgrupp. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att upprätta- och administrera passerkort för KTH:s anställda, studenter och entreprenörer, genomföra salsöppningar, samt övrig administration som förekommer i KTH:s inpasseringssystem. 

Utöver arbetet i kortexpeditionen ansvarar du för att sköta Fastighetsavdelningens webbpublicering i KTH:s system för hemsideadministration, Polopoly. Respektive grupp ansvarar för innehållet till de webbsidor som finns och ditt ansvar är att hjälpa till att skapa sidorna, formatera dessa enligt KTH:s riktlinjer för webbpublicering och se till att dessa publiceras.

Vi söker dig som har som lägst gymnasial utbildning och klarar av att arbeta obehindrat i Microsoft Office paketet. Som internationell arbetsplats kommer du möta många engelskspråkiga personer i ditt dagliga arbete så om du har dokumenterade kunskaper i engelska utöver det som krävs för grundläggande högskolebehörighet är det meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med inpasserings- och tillträdesfrågor och administration i högskolesektorn.

I din roll kommer du möta många olika människor som behöver din hjälp på olika sätt och arbetar i nära samarbete med många andra grupper och avdelningar på KTH. Det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad med fokus på att lösa problem. Arbetsbelastningen varierar ofta och vid terminsstart är det alltid som mest att göra. Det är därför viktigt att du är stabil och klarar av att arbeta med hög arbetslastning och stressiga situationer i perioder. Det är även viktigt att du är självgående och klarar av att strukturera ditt arbete på egen hand.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

  • En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
  • Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö

Läs mer om hur det är att arbeta på KTH.

Kvalifikationer

Krav

  • Gymnasieutbildning
  • Microsoft Office-paketet

Meriterande

  • Engelska utöver det som krävs för grundläggande högskolebehörighet då du kommer använda engelska i ditt dagliga arbete
  • Tidigare erfarenhet av arbete med inpassering- och tillträdesfrågor
  • Tidigare arbete med administration i högskolesektorn

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).

Om anställningen 

Anställningen är ett vikariat och gäller tidsbegränsat enligt avtal - som längst till och med 2024-08-31, med tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2023-0197
Kontakt
  • Fredrik Sidoli, 08-7907995
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb