Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är självgående, noggrann och strukturerad och vill arbeta som stipendiehandläggare för externfinansierade utbytesprogram vid en kreativ och dynamisk arbetsplats. Det är viktigt att du trivs med administrativa arbetsuppgifter och ser service som en självklar del av arbetet. Du kommer att arbeta med handläggning inom stipendieprogram såsom, men inte uteslutande, Erasmus+ och Linnaeus-Palme samt med administration av stipendieutbetalningar. I ditt arbete ingår administration i olika systemstöd.

Du ansvarar även för hela processen vad gäller stöd till, och handläggning av, KTHs utresande praktikstudenter inom Erasmus+. Det involverar information till studenter, handläggning och utbetalning av stipendier.

I det dagliga arbetet sker många kontakter med båda interna och externa parter vilket innebär att det är viktigt med god kommunikationsförmåga, i både tal och skrift på svenska och engelska.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet från administrativt arbete som involverar registreringar och handläggning i olika administrativa system. Du har mycket goda kunskaper i Excell samt vana att arbeta mot skarpa deadlines som återkommer med visst tidsintervall. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete inom högskolevärlden. Gärna erfarenhet från att arbeta med systemstöd inom HR och Ekonomi.

Du har som minst gymnasieexamen, gärna studier vid högskola eller universitet.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och självständig. Det är naturligt för dig att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Vidare är du en person som vid behov kan se lösningar och tycker om att hjälpa andra och att ge god service. Du har lätt för att samarbeta och är van vid att i perioder arbeta under tidspress och med kort framförhållning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Tidsbegränsad anställning till och med 30 06 21.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0431
Kontakt
  • Linda Andersson, 08-7909135
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-16

Wróć do ofert pracy