Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Avdelningen för studentservice, som är en del av det gemensamma verksamhetsstödet, har som uppgift att ge stöd och service samt hantera frågor från presumtiva studenter, KTH-studenter, personal och allmänhet. Vidare har avdelningen för studentservice i uppdrag att arbeta med samordning och utveckling av studiemiljön på KTH. Tjänsten som central studie- och karriärvägledare är placerad inom vägledning och stöd.

I vägledning och stöd ingår central studie- och karriärvägledning, handläggning av pedagogiskt stöd och tentamensadministration till studenter med funktionsnedsättning. Gruppen består idag av tolv medarbetare.

Arbetsuppgifter

I gruppen som arbetar med stöd till studenter med funktionsnedsättning ingår att ha samtal med studenter för att komma fram till och rekommendera vilket stöd som studenten har behov av. Oftast är behovet av stöd kopplat till skriftlig examination. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att handlägga stöd till studenter med funktionsnedsättning genom personliga möten med studenterna. Utifrån studentens behov och universitetets ramverk administrerar du stödet. Du kommer också att arbeta med annan administration inom gruppen.

Du samverkar med studievägledare, lärare och annan personal på skolor och institutioner inom KTH. Du deltar och håller i informationstillfällen för studenter om olika funktionsnedsättningar samt om det kompensatoriska stödet.

Du kommer att vara en del av en grupp vars arbete kännetecknas av engagemang och gemenskap. Gruppen sitter i ljusa lokaler på KTH-området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad utbildning från högskola/universitet på lägst kandidatnivå. Om du har en beteendevetenskaplig examen är det meriterande samt om du har dokumenterade kunskaper i samtalsmetodik. Har du erfarenhet av att arbeta med studenter med funktionsnedsättning och har dess kunskap, eller annan studentkontakt och/eller administration på högskola/universitet är det också meriterande.

Då du kommer att arbeta i en internationell miljö har du en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

För att passa in på tjänsten behöver du ha ett stort intresse av att arbeta med målgruppen studenter med funktionsnedsättningar och en mycket god administrativ förmåga. Du behöver också ha ett strukturerat arbetssätt och uppskatta samarbete då du ingår i ett team med övriga medarbetare. I arbetet som administratör har du ett serviceinriktat förhållningssätt och professionellt bemötande.

Vi värderar en god förmåga att prioritera samt planera det egna arbetet samt att arbeta både självständigt och i gruppen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 31/12-2019.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 april eller enligt ö.k.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0136
Kontakt
  • Lena Salomonson, 08-7906535
Publicerat 2019-02-26
Sista ansökningsdag 2019-03-19

Tillbaka till lediga jobb