Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för elektroteknik och datavetenskap

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som receptionsansvarig och ingå i Servicecenterteamet tillsammans med tre kollegor. Receptionsansvarig är en nyckelroll i vår verksamhet där det innebär att bemanna receptionen under en stor del av öppettiderna (8-16) och är mycket av vårt ansikte utåt. 

Som receptionsansvarig har du hand om och besvarar allehanda frågor och ärenden inom Servicecenter/receptionen som t.ex. cateringbeställningar, ta emot besökare, kontofrågor, lokalbokning, passerkortsärenden och nycklar m.m. Du hanterar accesser i passerkortsystemet Bravida för studenter och anställda på KTH.

Du servar och är behjälplig till anställda med give aways, personalgåvor och du ordnar med det praktiska och systemuppdateringar till nyanställda och när anställda slutar. Det ingår också att genomföra och hjälpa besökare till skolan med beställning och bokning av resor samt hotell en mindre del av din arbetsdag.

Du kommer löpande att arbeta i vårt ärendehanteringssystem och besvara samt lösa ärenden åt verksamheten. Det ingår också att dokumentera och uppdatera system och intranät med rutiner och information samt att vara med och ta fram nya eller förändrade rutin- och processbeskrivningar för enhetens ansvarsområden.

Enhetens verksamhet är fortfarande under uppbyggnad efter en omorganisation, stort fokus kommer initialt att ligga på att bygga upp och utveckla tjänster, rutiner, processer och information.

Tjänsten är placerad vid KTH:s campus i Kista, dock förutsätter arbetet att du är mobil och kan arbeta på olika fysiska byggnader och platser inom skolan samt lösa arbetsuppgifter digitalt.

Kvalifikationer

Du har lämplig gymnasieutbildning eller har studerat ämnen som är relevanta för området. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö där merparten av de du servar inte kan svenska, är det av stor vikt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Det är också viktigt att du har stor vana av att arbeta med webbaserade system, molnapplikationer och MS Officeprogram.

Systemvana är meriterande då vi använder oss av ärendehanteringssystem, dokumentationssystem för rutiner etc. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, erfarenhet av resebokningar och förståelse för högskolesektorn är också meriterande.

Vii söker dig som älskar att ge service och att kommunicera med andra. Du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturera ditt arbete och jobba självständigt för att se till att arbetet blir genomfört och klart. Du är också kvalitetsmedveten och noggrann, samt sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du tycker också om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Tidsbegränsad anställning till och med 2020-06-30. 

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer J-2019-2192
Kontakt
  • Mikael Visén, HR-Handläggare , visen@kth.se
  • Sara Johansson, enhetschef , sarah@kth.se
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-10-02

Tillbaka till lediga jobb