Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kandidat till att handleda en student som genomgår projektkurs inom studentsatellitprojektet MIST. Handledningen kan ske via hjälpmedel som Skype samt, om nödvändigt, högst två möten per termin på KTH campus. Tjänsten avser attitydstyrning av studentsatelliten MIST och hur ett inköpt programvarupaket skall anpassas till MIST:s omborddator och attitydsensorer samt hur programmet skall provas. 

Kvalifikationer

Kandidaten ska som minst ha avslutat sin civilingenjörsexamen eller motsvarande och ska inom ramen för sina studier eller i sin yrkesverksamhet ha stor erfarenhet av modellering och analys av attitydstyrningen av en satellit inklusive hantering av attitydsensordata. Vana vid att använda MATLAB-baserade ”toolboxes” för attitydstyrning och kännedom om metoder för provning av attitydstyrningsprogramvara är särskilda meriter. 

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer S-2018-1700
Kontakt
  • Sven Grahn, sveng@kth.se
Publicerat 2018-11-23
Sista ansökningsdag 2018-12-07

Terug naar vacatures