Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för teknikvetenskap

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Leda forskningsprojekt om effekten av optiska fel på central och perifer synkvalité, vilket inkluderar: Uppdatera adaptiv optik system; Programmera psykofysiska rutiner; Rekrytera forskningspersoner; Utföra mätningar och analysera samverkan mellan bildkvalité och syn; Handleda projektstudenter och doktorander; Sammanställa och presentera forskningsresultat.

Kvalifikationer

Sökande bör inneha en masterutbildning inom optometri eller motsvarande, följt av en doktorsexamen med inriktning mot visuell optik. Det är meriterande med yrkeserfarenhet som optiker och forskning efter doktorsexamen.

Sökande bör ha följande erfarenheter: Mätning av ögats aberrationer för normalseende och svagsynta; Analys av retinal bildkvalité i det centrala och perifera synfältet; Konstruktion av adaptiv optik system; Synutvärdering; Bedömning av ögonhälsa; Programmering av psykofysiska rutiner.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer S-2019-0875
Kontakt
  • Linda Lundström, +46 8 55 37 82 12, linda.lundstrom@biox.kth.se
Publicerat 2019-05-10
Sista ansökningsdag 2019-05-20

Terug naar vacatures